Orkis

Jeg hedder Inger Kristensen og bruger meget af min fritid på en dejlig hobby, kaldet orkis. Desuden strikker jeg også lidt - helst mine egne hjemmegjorte mønstre.

Jeg vil gerne vise dig lidt af mit orkis og lidt andet håndarbejde. Jeg har selv designet det meste af det, du finder på min hjemmeside. Det, jeg ikke selv har designet, er inspireret af gamle mønstre. Se i menuerne 'Galleri' og 'Ideer til brug' for at se mine forskellige orkis-arbejder.

Gratis mønstre

Hvis du selv kunne have lyst til at prøve at orkere, er du velkommen til at bruge de mønstre, du finder her på siden. Der er mønstre til alle modeller i 'Galleri' og til en del af mit strik. Det er gratis at bruge mine mønstre til private formål. Hvis du ønsker at bruge dem til kommercielle formål, bedes du kontakte mig på Åbner vindue til at sende en mailinger(at)orkis.dk

Udstillinger - arbejdende værksted

Jeg udstiller jævnligt nogle af mine orkis-arbejder og viser gerne, hvordan man orkerer – hvis du har lyst til selv at prøve det.

Strik

Jeg vil også gerne vise lidt af det, jeg laver med strikkepindene.

Jeg laver dobbeltstrik, dominostrik m.m.

Vælg i menuen "Åbner internt link i det nuværende vindueStrik"

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig for at få mere at vide om orkis og eventuelt aftale en udstilling eller workshop på: Åbner vindue til at sende en mailinger(at)orkis.dk